Bönesvar

by | Jun 29, 2016 | Swedish | 0 comments

MediaServe logo”Jag säger er också detta – om två av er kommer överens om att be om något här på jorden, så ska min Far i himlen göra det för er. För där två eller tre samlas därför att de tillhör mig, där ska jag vara med dem.”
Matt 18:20
(Levande Bibeln 1974)

Många av er var med i förbön för de 50 000 biblarna som satt fast i tullen i Myanmar (Burma). Myndigheterna höll kvar biblarna och fastän det verkade omöjligt att få in dem i landet, så bad ni. Och Gud verkade. Vi är så glada över att nu kunna berätta att varenda bibel är levererad!

Tack för dina böner och tack Jesus!

Finnish MediaServe newsletter map

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.