Bønnesvar!

by | Jun 29, 2016 | Norwegian | 0 comments

MediaServe logo”Når to av dere kommer sammen av hvilken som helst grunn i verden og gjør den til en bønn, går min Far i himmelen til aksjon. Og når to eller tre av dere er sammen på grunn av meg, kan dere være sikre på at jeg er til stede.”
Matteus 18.20, oversatt fra den engelske
(The Message: The Bible in contemporary language)

Mange av dere var med i bønn for en bibelforsendelse på 50 000 eksemplarer til Myanmar (Burma). Den ble stoppet av myndighetene, og selv om det lenge så ut som den ikke ville bli tillatt innført i landet, så bau, og Gud gikk til aksjon. Det gleder oss å meddele at hver eneste Bibel er blitt levert.

Takk til alle dere som ba, og takk til Jesus!

MediaServe Pictgure of India Nepal and Myabnar

Newsletter Signup

Blog Languages

Read More Blog Posts in this Language

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.