INTIA: Monien ihmisten elämä muuttuu, kun Jumala vastaa rukouksiin

by | Jun 29, 2016 | Finnish | 0 comments

MediaServe logoKavita ja hänen miehinesä asuvat kylässä, joka sijaitsee Intian itäosassa. Kun pastori Sunil tapasi heidät , Kavita oli ollut sairas jo pitemmän aikaa ja mennyt hyvin heikoksi. Hänen miehensä oli vienyt Kavitan useiden lääkärien luo, mutta apua ei tullut. He toivoivat myös lasta, mutta heidän sydämensä särkyivät toistamiseen, kun Kavita synnytti kuolleen vauvan kahdesti.

Pastori Sunil antoi heille Portti elämään-kirjan ja kertoi heille Jeesuksesta sekä kutsui heidät seurakuntaan. Silloin asiat alkoivat muuttua. Tänään heillä on pieni pojan taapero ja kaikki kolme ovat mukana seurakunnassa säännöllisesti.

Finnish MediaServe newsletter map

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.