Modiga kristna tackar för vårt stöd

by | Jun 29, 2016 | Swedish | 0 comments

MediaServe logoEn del av våra medarbetare befinnner sig i områden där man inte öppet kan praktisera eller tala om sin kristna tro. Men evangeliet sprids oavsett svårigheter och risker och vi är glada att vi kan förse dem med verktyg! Böckerna som refereras till nedanför är: Nya Testamentet, Konungen, Hemligheten till ett Verkligt Liv och Porten till Livet, allt på deras egna språk.

En kristen ledare berättar: ”Jag vill uttrycka min tacksamhet till dem som gjort det möjligt för oss att ta emot de här böckerna helt gratis, och också tacka dem som så troget översätter böckerna. Må Gud välsigna er i arbetet och må Hans namn bli prisat, i era hem och församlingar.”

Ännu en berättar: ”Jag har inte ord till att beskriva den tacksamhet jag känner till vår Herre och till er för de böcker ni skickat. De är mycket värdefulla för oss. Vi har använt oss av böckerna i vår evangelisation bland både vuxna och barn. Era böcker passar mycket bra för nyfrälsta. Konungen används flitigt i vårt barnarbete och i vår söndagsskola.”

MediaServe Pictgure of India Nepal and Myabnar

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.