Oppdatering om Omega-prosjektet

by | Oct 20, 2016 | Norwegian | 0 comments

newsletter-mssn-logoHelt fra begynnelsen av har MediaServe stått til tjeneste for jødiske samfunn ved å gi dem Guds Ord. I fjor sendte vi 9 000 Davidsstjerne-Bibler til Ukraina og 3 000 til Israel. Disse Biblene ble gitt til messianske menigheter som gav dem videre til jøder som hadde kommet til tro på Yeshua, men som ennå ikke hadde en Bibel.

Gjenopprettelse av en russisk jødefamilie:

Jeg heter Svetlana og jeg kom til Herren i 1993. Min mann George gikk også i kirken, men noen troende såret ham, og derfor kuttet han fellesskapet med kristne. Han leste ikke i Bibelen og levde som han selv fant det for godt. Det var lite gjensidig forståelse i familien vår. I slutten av 2015 fikk George diagnosen tykktarmskreft og ble operert. Han hadde fire kurer med cellegift, men ble allikevel verre. Da George forsto at døden nærmet seg, gav han seg omsider over til Kristus den 20. juli 2016. Da hadde jeg bedt i 23 år om at han skulle bli frelst, og nå har han begynt sitt nye liv med Gud! Det var på denne tiden han fikk sin egen Bibel som vil lede ham videre. Vi er så takknemlige for denne gaven!

De messianske pastorene er svært takknemlige for hjelpen fra oss! Pastor David, en messiansk jødisk pastor i Ukraina, uttrykker sin takknemlighet:

Tusen takk for litteraturen dere sendte ─ Profetene taler, Kongen, Hemmeligheten til et virkelig liv og Nytestamenter (både i standardutgave og den med sjuarmet lysestake utenpå). Vi har virksomhet i sju landsbyer, så vi er virkelig i behov av litteratur. Vi er overrasket over variasjonen i bøkene dere har gitt oss, de kan brukes til å nå både barn og voksne. Det er unødvendig ekstra forklaringer når vi deler ut disse bøkene, for alt er så tydelig forklart, og så er det også bilder i dem. Men Davidsstjerne-Bibelen er den mest dyrebare gaven fra dere, kjære brødre og søstre! Dere skaffet oss nettopp det redskapet vi hadde drømt om. Vi så denne Bibelen med Davidsstjernen i andre kirker, men fikk aldri tak i den. Så vi måtte gi jødene den protestantiske Bibelen, men det oppsto alltid diskusjoner når de så korset. Men nå når vi har deres Bibler er det ikke diskusjoner lenger fordi de ser Davidsstjernen på permen. Alle eksemplarene dere gav oss er allerede gitt videre til de som ble døpt i fjor og som ikke hadde en Bibel fra før.

newsletter-picture-oct-16

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.