Omegaprojektet

by | Oct 22, 2016 | Swedish | 0 comments

newsletter-mssn-logoFrån allra första början har MediaServe betjänat judiska samhällen genom att förse dem Guds ord. Förra året skickade vi 9 000 ex av Bibeln med Davidstjärnan till Ukraina och 3 000 ex till Israel. Biblarna gavs till Messianska församlingar. De i sin tur delade ut dem till judar som kommit till tro på Yeshua, och ännu inte ägde en Bibel.

Upprättelse i en rysk judisk familj:

”Jag heter Svetlana och jag kom till tro på Herren 1993. Min man George kom också till församlingen men blev sårad av några troende och som ett resultat av detta bröt han all kontakt med kristna. Han läste inte Bibeln och levde precis som han ville. Vi kom inte heller särskilt bra överens i vår familj. I slutet av 2015 blev George diagnostiserad med tjocktarmscancer och blev opererad. Han genomgick fyra behandlingar med cellgifter men hans tillstånd förvärrades ändå. George förstod att slutet var nära och äntligen gav han sitt liv till Jesus den 20. juli 2016. Jag hade bett för hans frälsning i 23 år och nu började han sitt nya liv med Gud! Det var vid den här tiden som han fick sin egen Bibel och den kommer nu att leda honom. Vi är så tacksamma för den här gåvan!”

De Messianska pastorerna är mycket tacksamma för vår hjälp! Pastor David, en judisk pastor i Ukraina, uttrycker sin uppskattning:

”Tack så mycket för böckerna ni skickat – Profeterna talar, Konungen, Hemligheten till ett verkligt liv och Nya Testamentet (både standardversionen och den med menorahljusstaken på omslaget). Vi arbetar på fem olika platser och är i desperat behov av litteratur. Vi blev överraskade över hur många olika böcker ni skickat oss. Vi kan använda dem både för att nå vuxna och barn. Oftast behövs ingen ytterligare förklaring när de väl fått böckerna. Allt är så tydligt förklarat och bilderna gör också sitt till. Men Bibeln med Davidsstjärnan är den allra dyrbaraste gåvan från er, kära bröder och systrar! Ni har försett oss med det verktyg vi tidigare bara kunnat drömma om. Vi såg den här Bibeln med Davidsstjärnan i andra församlingar men kunde aldrig få tag på några egna exemplar. Vi har varit tvungna att ge judarna den protestantiska Bibeln, men när de får se korset på framsidan blir det alltid invändningar. Men nu när vi har den här Bibeln med Davidsstjärnan på framsidan slipper vi den diskussionen. Alla exemplar vi fått av er har vi redan gett vidare till dem som döptes förra året och inte redan hade en egen Bibel.”

newsletter-picture-oct-16

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.