En modig pastor uttrycker sin tacksamhet för stödet han får

by | Jan 4, 2017 | Swedish | 0 comments

”Tack för att ni hjälper oss. Jag blir så rörd över att ni bryr er om vårt land och folk.”

De här orden kommer från en pastor som arbetar i ett av länderna i f.d. Sovjetunionen där kristna aktivt blir motarbetade. För två år sedan kunde MediaServe skicka 110 000 ex. av några av våra olika böcker; Bibeln med Davidsstjärnan, Nya Testamentet, Hemligheten till ett verkligt liv, Porten till livet och Profeterna talar.

Carolyn Arthur från MediaServe besökte nyligen landet. Hon träffade flera pastorer och andra troende. ”Jag blev uppmuntrad av deras överlåtelse till att dela evangeliet och att få se frukten av det vi bidragit med. De flesta pastorer och evangelister har ingen annan litteratur att använda i sitt utåtriktade arbete och i sin lärjungaträning.”

Den allra största andelen av befolkningen har levt i fattigdom under många år.  Många kämpar varje dag för att kunna sätta mat på bordet. Men mitt i all denna fattigdom finns också en växande hunger efter Jesus och församlingarna har aktivt mött det behovet.

banner-photo-1-to-use-on-paster-expresses

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.