Frimodig pastor takker for støtte

by | Jan 4, 2017 | Norwegian | 0 comments

″Tusen takk for hjelpen dere gir oss. Jeg er sterkt grepet av at dere har omtanke for vårt folk og land.″

Disse ordene er uttalt av en pastor som arbeider i et land i det tidligere Sovjetunionen der utøvelse av kristendommen er strengt begrenset. For to år siden sendte MediaServe dit til sammen 110 000 eksemplarer av følgende bøker: Davidsstjerne-Bibelen, Nytestamenter, Hemmeligheten til et virkelig liv, Porten til livet og Profetene taler.

Carolyn Arthur fra MediaServe besøkte nylig dette landet og møtte flere pastorer og andre troende, hun sier: ″Jeg ble imponert over deres iver til å dele evangeliet og over å se fruktene av bøkene vi har skaffet dem. Flesteparten av pastorene og evangelistene der har ingen annen litteratur til bruk i evangelisering og opplæring.

Størsteparten av befolkningen i landet hadde levd i fattigdom i årevis da de så opplevde en relativt kort periode med økonomisk vekst. Etter dette er det igjen blitt nedgangstider, så det er mange som  sliter for å få mat på bordet. Men midt i fattigdommen finnes det en voksende lengsel etter Jesus, og kirken har fulgt aktivt opp.

banner-photo-1-to-use-on-paster-expresses

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.