Pastori ilmaisee kiitoksensa tukijoillemme

by | Jan 4, 2017 | Finnish | 0 comments

Kiitos, että autatte meitä. Olen syvästi liikuttunut siitä, että välitätte maastamme ja kansastamme.”

Näin sanoi pastori, joka tekee työtä entisen Neuvostoliiton alueella olevassa maassa, jossa kristinuskoa aktiivisesti painostetaan. Kaksi vuotta sitten MediaServe lähetti maahan  Daavidintähti-Raamattuja, Uusia Testamentteja, Todellisen elämän salaisuus-kirjasia, Portti elämään sekä Profeetat puhuvat, kaikkiaan 110 000 kpl.

Carolyn Arthur kävi hiljattain tässä maassa ja tapasi useita pastoreita ja muita uskovia. “Oli rohkaisevaa nähdä, kuinka he koko sydämestään haluavat levittää evankeliumia ja nähdä tuloksia jakamiensa kirjojen seurauksena. Useimmilla pastoreilla ja evankelistoilla ei ole mitään muuta kirjallisuutta kuin se mitä me olemme antaneet.”

Suurin osa tämän maan kansalaisista on elänyt köyhyydessä monia vuosia. Lyhytaikaisen taloudellisen kohentumisen jälkeen suunta on jälleen jyrkässä laskussa. Monilla on jopa niin tiukkaa, että raha tuskin riittää ruokaan. Silti kaiken tämän köyhyyden keskellä hengellinen nälkä kasvaa ja seurakunta käyttää tilanteen evankeliumin julistamiseksi.

banner-photo-1-to-use-on-paster-expresses

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.