Ainutlaatuinen tilaisuus!

by | Mar 1, 2017 | Finnish | 0 comments

Muutamana viimeisenä vuonna ennennäkemätön määrä pakolaisia ja maahanmuuttajia on tullut Eurooppaan. Ihmiset, joita aikaisemmin oli vaikea tavoittaa evankeliumilla ovat nyt aivan ovellamme ja meidän tehtävämme on osoittaa heille ystävällisysyttä ja Jumalan rakkautta.

Olemme vastanneet tähän haasteeseen painamalla 15 000 kappaletta Todellisen elämän salaisuus ja Kuningas-kirjoja farsin kielielellä (sama kuin persian kieli). Työn alla on myös Uusi Testamentti farsin kielellä ja yllä mainitut kirjat darin ja pashton kielellä. Näitä kolmea kieltä puhutaan Iranissa, Afganistanissa ja Pakistanin länsiosassa.  Myös arabiankieliset kirjat ovat työn alla.

 

47303482 - kos, greece - sep 28, 2015: unidentified refugees. stencil on the wall: we are all immigrants, our homeland all the earth.

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.