Gud tar hånd om mennesker i Ukrainas krigssone

by | Mar 1, 2017 | Norwegian | 0 comments

I januar dro noen av våre ServeNow– kolleger og besøkte flyktninger, familier av romfolket og soldater fra Ukrainas krigssone, der mennesker blir drept hver dag. Teamet delte ut julegaver og Nye Testamentet på ukrainsk, og de forkynte evangeliet.

Ingen av soldatene nektet å ta imot Nytestamentet eller sa at de allerede hadde det. De ville gjerne ha kunnskap om Gud, og var åpne for bønn.

Noen uker etter dette besøket var det harde kamper i området, og soldater og sivile ble drept og såret.

Millioner av mennesker har måttet flykte pga. krigen. Et eksempel er byen Irpin nord i Ukraina, der befolkningen har økt med 150 %. Da teamet vårt besøkte byen delte de ut kosedyr til barna. Inni har disse lekene en høyttaler drevet av solenergi, med en stemme som forteller historier fra Bibelen.

Til sommeren skal vi invitere barn til ServeNow-sommerleirer i Ukraina. Der får barna komme til et trygt sted der de ganske enkelt får lov å være barn; målgruppen er flyktninger, foreldreløse, handicappede og fattige barn. På leirene får de være med på forming, lek, aktiviteter, bibelundervisning, — og de skal få masse kos og klem! Mange av deltagerne vil reise derfra med visshet om at Jesus er deres venn og alltid vil være med.

God cares for thsoe in Ukrainian warzones
© Radek Procyk/123rf.com

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.