Gud virker blant iranere

by | Mar 1, 2017 | Norwegian | 0 comments

Iran har verdens hurtigst voksende evangelisk-kristne befolkning —  veksten er på 20 % årlig. Og Gud virker også blant iranere i andre land. Farsi-talende iranere og afghanere som er bosatte i Sverige er svært åpne for evangeliet. Les disse slående vitnesbyrdene:

Leena besøker hver uke et deportasjons-senter i Uppsala, og på ett av disse besøkene møtte hun et ektepar fra Afghanistan i 60-årene. Hun spurte om de kunne lese farsi ─ og ja, det kunne de. Leena  gav mannen et Nytestamente på farsi. Han tok imot boken med begge hender og trykket den mot hjertet, så løftet han hendene som i lovprisning til Gud, og ansiktet hans lyste av glede.

Han var utrolig takknemlig, det var tydelig at han hadde ventet på en mulighet til å lære om Isa (Jesus). Gud hadde nok begynt å arbeide i mannens hjerte allerede før han traff Leena i Sverige. At hun var villig til å tilby dem vennskap og gi dem denne gaven var et lite, men viktig ledd i Guds mektige verk.

Ta dette som en oppmuntring til å være et ledd i Guds store plan, hvor vi enn er, selv om Guds planer ofte er ukjente for oss.

Peter, en av våre medarbeidere i MediaServe, fortalte oss om to 17-årige flyktninger fra Afghanistan som er med i bønnegruppen i kirken hans.  ″Jeg ga dem ‘Hemmeligheten til et virkelig liv’ og ‘Kongen’ på farsi. De klarte ikke å legge bøkene fra seg, og de studerte og diskuterte hver eneste side på sitt eget språk. Så fikk de noen flere eksemplarer av bøkene, og da gikk de fra møtet i bønnegruppen, de hadde slik hastverk med å gi bøkene videre til vennene sine.″

Vi vil så gjerne hjelpe kirkene nå når de mobiliserer for å nå disse som kommer inn i landene deres fra ulike steder i verden. Til høsten skal vi holde kurs for menighetsledere om hvordan man kan nå muslimer, og utstyre dem med materiell til å utføre oppgaven. Nå er tiden inne til å dele Guds kjærlighet med mennesker som har krysset landegrensene og ofte har møtt fiendtlighet.

Om din kirke vil benytte ressursene vi har på dette feltet, så ta kontakt.

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp med produksjonskostnadene, så er vi utrolig takknemlige for det.

51992828 - october 6,2015; hegyeshalom in hungary. group of refugees leaving hungary. they came to hegyeshalom by train and then they leaving hungary and go to austria and then to germany. many of them escapes from home because of civil war.
© Radek Procyk/123rf.com

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.