Jumala huolehtii ihmisistä Ukrainan sota-alueilla

by | Mar 1, 2017 | Finnish | 0 comments

Tammikuussa muutamat meidän ServeNow-kollegoistamme kävivät katsomassa pakolaisia, romaniperheitä ja sotilaita Ukrainan sota-alueilla, missä ihmisä menehtyy päivittäin. Tiimi vei heille joululahjoja ja ukrainankielisiä Uusia Testamentteja ja kertoivat Jeesuksesta.

Kukaan sotilaista ei kieltäytynyt ottamaan vastaan Uutta Testamenttia. Kukaan ei myöskään sanonut jo omistavansa Uuden Testamentin. He halusivat kuulla Jumalasta ja olivat erittäin avoimia rukoilemaan.

Muutama viikko tiimin vierailun jälkeen alueelle hyökättiin tuhoisin seurauksin. Monet sotilaat ja siviilit loukkaantuivat sekä useita kuoli.

Miljoonia ihmisiä on joutunut muuttamaan sodan takia. Esimerkiksi pohjois-Ukrainassa olevan Irpinin kaupungin väkiluku on kasvanut 150%. Kun tiimimme kävi siellä he jakoivat lapsille pehmoleluja, joissa oli aurinkoenergialla toimiva kaiutin, joka kertoo Raamatun kertomuksia.

Me aiomme kutsua joitakin lapsia ServeNow-kesäleireille, joita pidetään Ukrainassa. Leirit ovat turvallisia paikkoja pakolais- ja orpolapsille. Leireille otetaan myös vammaisia sekä lapsia köyhistä perheistä. Leiri on paikka, jossa he saavat yksinkertaisesti olla lapsia. Siellä on paljon hauskoja aktiviteetteja, askartelua, pelejä, Raamatun opetusta ja lapset saavat paljon halauksia! Monet tulevat tuntemaan Jeesuksen ystävänä, joka on aina heidän kanssaan.

God cares for thsoe in Ukrainian warzones
© Radek Procyk/123rf.com

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.