Jumala tekee työtään iranilaisten keskuudessa

by | Mar 1, 2017 | Finnish | 0 comments

Iranissa on maailman nopemmin kasvava evankelinen väestö, jonka vuosittainen kasvu on 20%. Jumala tekee työtään myös iranilaisten keskuudessa muissa maissa. Ruotsissa ne, jotka ovat tulleet Iranista ja Afganistanista, ovat erittäin avoimia evankeliumille, kuten nämä kaksi liikuttavaa todistusta osoittavat.

Leena oli viikoittaisella käynnillään Uppsalassa sijaitsevassa maahanmuuttoviraton karkotuskeskuksessa, Ruotsissa ja alkoi puhua afgaanipariskunnalle, jotka olivat ehkä 60-vuotiaita. Hän kysyi lukivatko he farsin kieltä. Mies sanoi lukevansa. Leena antoi hänelle farsinkielisen Uuden Testamentin. Mies otti sen vastaan molemmin käsin, painoi sen rintaansa vasten ja sitten nosti kätensä aivan kuin ylistääkseen Jumalaa. Hänen kasvonsa loistivat ilosta! Hän oli erittäin kiitollinen lahjasta ja oli ilmeistä, että hän halusi oppia lisää Isasta (Jeesuksesta). Jumala oli jo aloittanut työnsä tämän miehen sydämessä, kauan ennen kuin hän tapasi Leenan. Se että Leena halusi osoittaa ystävällisyyttä tälle pariskunnalle ja antaa heille Uusi Testamentti, oli pieni, mutta tärkeä linkki Jumalan alkamassa työssä.  Olkaamme rohkeita olemaan linkkejä siellä missä olemmekin, Jumalan laajemmassa suunnitelmassa, joka on monesti tuntematon meille.

Peter MediaServestä kertoi meille 17-vuotiaista afgaanipojista, jotka tulivat hänen kotikokoukseensa.

”Annoin heille farsinkieliset Todellisen elämän salaisuus sekä Kuningas-kirjat. He alkoivat heti lukea eivätkä pystyneet lopettamaan kirjojen lukemista; he lukivat joka sivun keskustellen vilkkaasti sisällöstä omalla kielellään. He pyysivät saada lisää näitä kirjoja ja kun annoin niitä heille he lähtivät heti, kesken kokouksen, jotta he voisivat viedä kirjat mahdollisimman nopeasti ystävilleen.”

Me haluamme auttaa seurakuntia olemaan valmiita saavuttamaan ihmisiä, jotka tulevat muista maista heidän läheisyyteensä. Aiomme pitää syksyllä seurakunnan johtajille koulutustilaisuuden, jossa puhumme työstä muslimien keskuudessa ja autamme heitä löytämään sopivaa materiaalia kullekin kansanryhmälle. Nyt on aika osoittaa Jumalan rakkautta ihmisille, joista monet ovat kokeneet paljon vihamielisyyttä.

Jos sinun seurakuntasi haluaa käyttää meidän tuottamiamme kirjoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Jos haluatte kattaa tilaamienne kirjojen tuotantokustannukset, olemme siitä kiitollisia.

51992828 - october 6,2015; hegyeshalom in hungary. group of refugees leaving hungary. they came to hegyeshalom by train and then they leaving hungary and go to austria and then to germany. many of them escapes from home because of civil war.
© Radek Procyk/123rf.com

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.