Ylistys Herralle, joka vastaa rukouksiimme

by | Mar 1, 2017 | Finnish | 0 comments

Kiitos todella paljon siitä, että olette olleet rinnallamme rukouksessa. Meidän työmme ei toimisi ilman rukoustukijoitamme!

Israel: 5 000 Daavidintähti-Raamattua on toimitettu Israeliin messiaanisten seurakuntien käyttöön.

Burma: Kerroimme aikaisemmin, että painoimme 50 000 Burmankielistä Raamattua. Ne saapuivat Yangonin satamaan viime kuussa ja saimme juuri nyt ilouutisen, että koko lasti on tullattu ja Raamatut on virallisesti Burmassa. Kiitos Herralle!

Eurooppa: Farsinkieliset kirjat ovat valmiina jakeluun. Ole hyvä ja rukoile, että saamme lisää hyviä kontakteja eri seurakuntiin Euroopassa ja että Jumalan Sana saa aikaan positiivisen muutoksen jokaisen vastaanottajan elämässä. Rukoilkaa tarkkaavaisuutta farsinkielisen Uuden Testamentin oikolukijoille ja inspiraatiota ulkoasun suunnittelijoille. On tärkeää että kansi on kulttuurillisesti sopivan kirjaa varten.

Ole hyvä ja rukoile näiden projektien puolesta

Ukraina: Rukoilethan kaikkien niiden puolesta, jotka kuulivat evankeliumin ServeNow-tiimin kautta, ja erityisesti niiden sotilaiden ja perheiden puolesta, jotka ovat sodan suorassa vaikutuspiirissä. ServeNow jakaa ruokaa ja polttopuita ihmisille tuolla alueella.

Intia ja Pakistan: Meillä on tarkoitus painaa Kuningas-kirja lapsille ja nuorille Intiassa ja Pakistanissa mutta tarvitsemme varoja painatusta varten. Haluamme myös painaa tarpeeksi lastenkirjoja kesän leirejä varten. Rukoilethan, että saamme tarvittavat varat näiden kirjojen painamiseen. Nämä kirjat ovat koskettaneet todella monien lasten sydämiä.

Kiina: Raamattuja on painettu kiinaksi, mutta meillä on logistisia haasteita. Ole hyvä ja rukoile viisautta ja ratkaisuja tähän tilanteeseen.

Newsletter Signup

Blog Languages

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.