Kiitos todella paljon siitä, että rukoilet kanssamme ja puolestamme; työmme ei olisi mahdollista ilman sinua.

Ukraina: 14 000 Daavidintähti-Raamattua on matkalla Ukrainaan ja toiseen entisen Neuvostoliiton maahan. Nämä Raamatut annetaan messiaanisille seurakunnille. 

Etiopia:  Tarvitsemme vielä toisen luotettavan henkilön auttamaan hallinnollisissa tehtävissä ja etenkin logistiikkaan liittyvissä asioissa Etiopiassa. 

Vietnam: Kiitos! Meillä on nyt tarpeeksi varoja rahoittaaksemme ensimmäisen Hmong-Raamatun painamisen Vietnamiin ja Kiinaan. Rukoilethan Yankon puolesta, joka vastaa tästä projektista sekä sen logistisista haasteista.

TIIMI: Ylistys Herralle onnistuneista matkoista! Carolynin matka Pohjois-Amerikkaan ja Peterin matka Etiopiaan olivat menestyksellisiä. Kiitos rukouksistasi – he todella tunsivat, että heidän puolestaan rukoiltiin. Ole hyvä ja jatka rukousta, että koko tiiminä saisimme voimia ja viisautta.

Talous: Viimeisen kahden kuukauden aikana olemme nähneet läpimurtoja taloudessamme, kun Herra on johdattanut meille uusia yhteistyökumppaneita. Edelleen kuitenkin tarvitsemme lisää tukijoita, mutta olemme kiitollisia Herralle siitä, mitä hän on tähän asti tehnyt!

Eurooppa: Farsinkielinen Uusi Testamentti on lähes valmis painettavaksi. Rukoilethan puolestamme kun alamme työstämään arabiankielisiä painoksia. Erityisesti pyydämme rukousta, että löydämme hyvän arabiankielisen kääntäjän.

Löydä meidät ja tykkää Facebookissa ja/tai seuraa meitä Twitterissä:
www.facebook.com/MediaServe-200099163337073/
twitter.com/MediaServeUK