Ihme joulupäivänä 2016

Viime vuonna pidettiin ainutlaatuinen evankelioiva tapahtuma Lahoressa, Pakistanissa. Jouluparaati, jossa  15 000 – 20 000 kristittyä marssi Lahoren kaduilla, näiden joukossa 10 000 miestä, jotka olivat pukeutuneet joulupukeiksi. He jakoivat tuhansia joululahjoja julistaen joulun sanomaa. Lahjojen joukossa oli Jeesus-filmi DVD-levyjä ja kristillistä kirjallisuutta. Paraati päättyi voimalliseen rukoukseen maan puolesta sekä joulutähden pystytykseen ja julistukseen, että Jeesus on Rauhanruhtinas.

Seurakunnat valmistautuvat tähän tapahtumaan kokoontumalla rukoilemaan läpi koko yön maansa puolesta. Kristityt, nuoret ja vanhat, tulivat eri puolilta maata mukaan jouluparaatiin. Kristittyjä jyrkästi vastustavasta ilmapiiristä huolimatta tuona päivänä uskovat pystyivät julkisesti todistamaan uskostaan Jeesukseen!

Pastori Salomo RAPHA-missiosta, yksi tapahtuman järjestäjistä, sanoi: “Pakistanissa asuminen on vaikeaa. Kun lähdet kodistasi aamulla, et tiedä palaatko takaisin illalla. Terrorismi on lisääntynyt Pakistanissa.” Kiitosaihe oli, että poliisi ja armeija suojelivat tätä tapahtumaa.

Entä joulupäivänä 2017?

Myös tälle vuodelle on suunniteltu paraati joulupäiväksi ja RAPHA-missio on pyytänyt meiltä 200 000 urdunkielistä Kuningas-kirjaa (joka on kuvitettu Markuksen evankeliumi). Näitä kirjoja annetaan lapsille ja nuorille jouluparaatin yhteydessä. Tämä on todella ainutlaatuinen mahdollisuus jakaa Hyviä Uutisia Pakistanissa, koska normaalisti kristittyjen täytyy olla erittäin varovaisia kertoessaan uskostaan Jeesukseen, jopa naapureilleen, jotka he ovat tunteneet jo vuosia. He pelkäävät, että heidän luottamuksensa petetään ja se johtaa vakaviin seurauksiin muslimiyhteisössä. Mutta tämän tapahtuman yhteydessä he voivat vapaasti julistaa evankeliumia ja jopa lähettää sitä koteihin kirjan muodossa, jonka sekä nuoret että vanhat voivat lukea uudestaan ja uudestaan turvallisesti omassa kodissaan.

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa tätä ”Joulun ihmettä”? Yksi kirja maksaa 0.55 euroa.

Pakistan 2