Et mirakel skjedde juledag 2016

 I fjor skjedde en svært spesiell begivenhet i Lahore i Pakistan. En juleparade som besto av

15 000 ─ 20 000 kristne mennesker marsjerte gjennom Lahores gater, og av disse var ca 10 000 menn utkledt som julenisser. De delte ut tusenvis av julegaver som markerte julens hovedtanke; blant gavene var Jesus-filmen, andre DVDer og kristen litteratur. Som avslutning på paraden ble det holdt en kraftfull bønnemanifestasjon for landet, de satte opp en stor julestjerne og proklamerte at Jesus er Fredsfyrsten.

Under forberedelsen av paraden var mange kirkeledere fra hele landet samlet og holdt forbønn for landet en hel natt. Mange kristne, unge og gamle, kom fra alle kanter av landet og deltok. I Pakistan er det generelt en fiendtlig holdning til kristne, men til tross for dette fikk de bekjenne sin tro offentlig denne juledagen.

Pastor Salomo i RAPHA Mission, en av arrangørene av denne begivenheten, sa: ″Pakistan er et vanskelig land å leve i. Når du går ut av huset om morgenen vet du aldri om du kommer tilbake. Terrorismen er økende i Pakistan.″ Med stor takknemlighet fra deltagerne hadde politiet og hæren garantert full sikkerhet for denne juleparaden.

… og juledag 2017?

 I år er en lignende parade under planlegging på juledag, og RAPHA Mission har spurt om vi kan skaffe dem 200 000 av Kongen (Markusevangeliet, illustrert utgave for ungdom) på urdu. Denne boken vil bli delt ut til barn, ungdommer og familier under juleparaden. Dette er en enestående mulighet til å dele De Gode Nyheter i Pakistan. Vanligvis er kristne lite frimodige til å være åpne om sin tro på Jesus, til og med overfor sine naboer som de har kjent i årevis. De er redde for å bli forrådt, og dermed måtte lide forferdelige følger fra muslim-samfunnet. Men juleparaden gjør det mulig å bekjentgjøre evangeliet, ja også at det blir tatt med hjem, i bokform, og familiene kan lese det igjen og igjen i trygghet i sine egne hjem.

Vil du være med på dette julemirakelet? Prisen for en bok er kr 5.

Pakistan 2