Att presentera evangeliet för judar är fortfarande något av det allra viktigaste vi gör på MediaServe. Vi förser för närvarande Messianska församlingar i Ukraina och andra länder i f.d. Sovjetunionen med 13 000 exemplar av Bibeln med Davidsstjärnan. Nya möjligheter har öppnats för oss när det gäller att betjäna fler Messianska församlingar i det här området. Jag stöter på människor lite då och då som har fått tag i en av de här biblarna längre tillbaka och de är starkt berörda av Gudsordet.

Jesish man

En av dessa personer, Olga, uttryckte sin glädje och tacksamhet för att ha fått en av biblarna med Davidsstjärnan från finska missionärer för tio år sedan. Hon berättade att hon alltid bär med sig Bibeln i handväskan, var hon än går.

Naum överlevde nio koncentrationsläger under andra världskriget. Han berättade sin livshistoria om hur alla i familjen förutom han själv och hans pappa blev avrättade. För några år sedan tog han emot

en bibel med Davidsstjärnan och har sedan dess läst och studerat den. Han har ännu inte tagit steget att följa Yeshua men han är på god väg.

MediaServe arbetar alltid tillsammans med lokala församlingar och dem som startar upp nya församlingar. Där ges biblarna först och främst till dem som bestämt sig för att följa Jesus och behöver en egen bibel. Rabbi Alexander, som är Messiansk jude och ledare i en av församlingarna, är en av dem som fått biblar från oss under många år.