Evankeliumin vieminen juutalaisille on edelleen MediaServen työn sydän. Juuri nyt toimitamme messiaanisiin seurakuntiin Ukrainassa ja eräässä toisessa entisen Neuvostoliiton maassa 13 000 Daavidintähti-Raamattua. Meille on avautunut uusia ovia tällä alueella, ja olemme yhteistyössä yhä useampien messiaanisten seurakuntien kanssa. Aika ajoin tapaan ihmisiä, jotka ovat saaneet yhden näistä Raamatuista aiemmin ja Jumalan Sana on koskettanut heitä syvästi.

Jesish man

Yksi heistä on Olga. Hän ilmaisi syvää iloa ja kiitollisuutta siitä, että oli saanut Daavidintähti-Raamatun suomalaisilta kristityiltä yli kymmenen vuotta sitten. Hän kertoi minulle, että hänellä on tämä Raamattu aina mukanaan minne sitten meneekin.

Naum on vanha mies. Hän selviytyi hengissä yhdeksältä keskitysleiriltä toisen maailmansodan aikana. Hän kertoi meille elämäntarinansa ja miten koko hänen perheensä tapettiin, paitsi hänet ja hänen isänsä. Muutama vuosi sitten hän sai Daavidintähti-Raamatun ja siitä lähtien hän on lukenut ja tutkiskellut sitä. Hän ei vielä ole lähtenyt seuraamaan Jeshuaa (Jeesusta), mutta on hyvin lähellä.

MediaServe toimii aina yhteistyössä paikallisten seurakuntien ja järjestöjen kanssa. Seurakunnat antavat Raamattuja ensisijaisesti niille, jotka päättävät seurata Jeshuaa ja tarvitsevat oman Raamatun. Messiaaninen rabbi Alexander, joka on erään seurakunnan johtaja, on saanut meiltä Raamattuja jo monen vuoden ajan.