Kiitos todella paljon rukoustuestasi; meidän työmme olisi mahdotonta ilman sinua.

Ukraina: Me olemme ihmeen kautta saaneet luvan Ukrainan tulliviranomaisilta tuoda maahan 13 000 Daavidintähti-Raamattua ilman tullausmaksuja!

Etiopia: 90 000 kappaletta oromonkielistä Uutta Testamenttia on saapunut turvallisesti Etiopiaan ja ne jaetaan maaseudulla oleville seurakunnille ympäri maata. Rukoilethan etiopialaisten kristittyjen puolesta, että he juurtuisivat Sanaan!

Uganda: Lugandankielisen Uuden Testamentin painaminen tapahtuu parhaillaan. Tämä ensimmäinen painos on 25 000 kpl ja nämä Uudet Testamentit annetaan maaseudulla oleville seurakunnille, jotka kipeästi tarvitsevat Jumalan Sanaa. Rukoilethan koko prosessin onnistumisen puolesta.

Tiimi: Ole hyvä ja rukoile Carolynin matkan puolesta Kiinaan ja Singaporeen syyskuussa sekä Peterin matkan puolesta Burmaan elo-syyskuussa. Me haluamme kulkea Herran suunnitelmissa ja täyttää Hänen tahtonsa kaikessa mitä teemme.

Pakistan: Ole hyvä ja rukoile, että suunnitteilla oleva jouluparaati voidaan toteuttaa tänäkin vuonna ja Hyvä Sanoma saavuttaa monet ihmiset. Rukoilkaa myös, että me saisimme tarvittavat varat, jotta voimme lähettää heille 200 000 Kuningas-kirjaa urdun kielellä.

Löydä meidän ja tykkää Facebookissa ja/tai seuraa meitä Twitterissä

www.facebook.com/MediaServe-200099163337073/

twitter.com/MediaServeUK