Toinen paikka, johon MediaServe on toimittanut kristillistä kirjallisuutta, on raamattukauppa Beershevassa. Se on viihtyisä paikka, jokainen on tervetullut ja kaikki kirjallisuus on ilmaista. Kun vierailimme kaupassa, kaksi beduiinityttöä, peitetty päästä varpaisiin, avasivat oven ja kurkistivat varovaisesti ja kysyivät voisivatko he tulla sisälle. He sanoivat etsivänsä lahjaa ystävälleen. Kaupassa oli vain Raamattuja ja kristillistä kirjallisuutta! Yksi vapaaehtoisista työntekijöistä alkoi keskustella heidän kanssaan ja antoi heille arabiankielisen Uuden Testamentin. Molemmat saivat myös ariabiankielisen ääni-Raamatun, jota toinen heistä alkoi kuuntelemaan heti. Kun istuimme kahvilassa, kuulimme miten Isa (Jeesus) esiteltiin heille. He viipyivät kaupassa noin puolen tunnin ajan ja hymyilivät leveästi lähtiessään. Ystävämme, joka on asunut Israelissa jo vuodesta 1948 sanoi, ”Tämä on uusi päivä Israelissa. Ennen ei tullut kuuloonkaan, että beduiinimiehet tulisiva raamattukauppaan – beduiinitytöistä puhumattakaan!” Kaupan johtaja kertoi: ”Ihmiset ovat nälkäisiä totuudelle ja he tarvitsevat neutraalin paikan (ei kirkko), jossa voivat tehdä kysymyksiä. Muutama vuosi sitten meillä ei käynyt yhtään ortodoksijuutalaista mutta nyt heitä tulee jatkuvasti kauppaamme.”

Jo vuosia sitten meille kerrottiin, että Israelissa tarvittaisiin kirjanen, joka sanoin ja kuvin esittelee Jeshua niin, että juutalaiset ymmärtävät, kuka Hän todella on. Olemme kuulleet työtovereiltamme, että messiaaniset seurakunnat entisen Neuvostoliiton alueella myös tarvitsevat tällaisen apuvälineen. Yhdessä tiimimme kanssa Israelissa tämä kirjanen on nyt työn alla!
Haluaisitko olla auttamassa meitä saamaan sen valmiiksi?