Et annet sted hvor Mediaserve har skaffet bibler er en bibelbutikk sør i Israel. Det er et vakkert sted der alle er velkommen, og all litteratur blir gitt ut gratis. Da vi besøkte butikken kom to muslimske beduinjenter dit, begge tildekket fra topp til tå. De åpnet døren, tittet forsiktig inn og spurte om de kunne få komme inn. De ville ha en gave til en venninne. Denne butikken har bare bibler og annet kristent materiell! En av de frivillige medarbeiderne snakket med dem og gav dem et Nytestamente på arabisk. De fikk også arabiske lydbibler, som den ene av dem begynte å lytte til med det samme. Da vi satt i kafeen overhørte vi samtalen da Isa (Jesus) ble presentert for jentene. De ble værende i butikken en halvtimes tid, og da de gikk smilte de strålende. En eldre mann som har bodd i Israel siden 1948 sa: ″Nå er det en ny dag i Israel. Før var det helt utenkelig at en beduinmann skulle gå inn i en bibelbutikk, og  i hvert fall ikke beduinjenter! Sjefen i bibelbutikken sa: ″Folk lengter etter sannheten, men de trenger et nøytralt sted der de kan stille spørsmål, et sted som ikke er en kirke. For bare noen få år siden kom det aldri ortodokse mennesker inn i butikken, men nå kommer det stadig noen″.

Nye materiell till det jødiske folket
For mange år siden fikk vi vite at de i Israel trengte et lite hefte som presenterer Yeshua på en tydelig måte som blir forstått av jøder, med både tekst og illustrasjoner. Vi har også hørt av dem vi samarbeider med at det samme behovet finnes i messianske menigheter i det tidligere Sovjetunionen. Sammen med et team i Israel er dette heftet nå under utarbeidelse!
Vil du være med på å fullføre dette?