Viimeisten kolmen vuoden aikana MediaServe on vienyt 270 000 Uutta Testamenttia ja muuta evankeliointiin ja opetuslapseuttamiseen tarvittavaa materiaalia Nepalin seurakunnille. Viimeisten vuosikymmenien aikana seurakunta Nepalissa on kasvanut valtavasti. 1960-luvulla maassa oli vai muutama sata kristittyä. Nykyään kristittyjä on melkein miljoona! Kun kysyimme kristityiltä johtajilta syitä kasvuun, saimme kaksi vastausta: henkilökohtainen evankeliointi sekä parantumisihmeet. Monelle parantuminen oli ratkaiseva tekijä, joka johti heidät seuraamaan Herraa Jeesusta! Jotkut ovat myös maksaneet korkean hinnan tästä päätöksestä! Eräs pastori kertoi meille, että hän joutui lähtemään pois kotoaan 14-vuotiaana, kun hänen isänsä vaati häntä kieltämään Jeesuksen. Tämä nuori poika valitsi Jeesuksen! Jumala kutsui hänet palvelutehtävään ja tänään, 20 vuotta myöhemmin, hän on johtanut lukemattomia ihmisiä Jeesuksen tuntemiseen sekä istuttanut yli 50 seurakuntaa läntiseen Nepaliin.