Monet kristityt Nepalissa ovat ensimmäisen ja toisen polven uskovaisia, jotka tulevat hindulaisesta ja buddhalaisesta taustasta. Raamatunopetus on tärkeää heille, jotta he voivat kasvaa ja kehittyä Herrassa. Se auttaa heitä myös erottamaan väärän opetuksen oikeasta. MediaServe on vienyt Nepalin seurakuntiin 25 000 kappaletta Portti elämään-kirjaa (Raamatun perusopetusta). Kun me keskustelimme kristittyjen johtajien kanssa, joista jotkut johtavat jopa tuhansia ihmisiä ja ovat istuttaneet useita seurakuntia, meille kerrottiin kerta toisensa jälkeen, miten he olivat rukoilleet saadakseen materiaalia uskovien opetusta varten. Nämä kristityt johtajat olivat uusia tuttavuuksia meille. Eräs pastori, joka oli perustanut 110 seurakuntaa viimeisen 20 vuoden aikana kertoi meille: ”Olemme rukoilleet, että saisimme opetusmateriaalia, jonka avulla voisimme opettaa seurakuntalaisiamme. Olette tulleet auttamaan meitä juuri tässä tarpeessamme! Kiitos!”