MediaServe har under de tre sista åren försett församlingar i Nepal med 270 000 Nya Testamenten och material för evangelisation och lärjungaträning. Det har varit en enorm församlingstillväxt i Nepal de sista decennierna. I slutet av 60-talet fanns det bara några hundra troende, idag finns nästan 1 miljon kristna i Nepal! När vi frågar om orsak till tillväxten, får vi två svar: personlig evangelisation och helandemirakler. Många som blivit helade efter förbön, tar sen emot Jesus. Men några får också betala ett högt pris för sin tro. En pastor berättade att som 14-åring försökte hans far tvinga honom att förneka Jesus, då han vägrade blev han utkastad från hemmet. Som ung tonåring bestämde han sig ändå för att följa Jesus och Herren kallade honom sen till tjänst. Idag, 20 år senare, har han fört stort antal till Kristus och planterat över 50 församlingar i västra Nepal.