”En ole käynyt raamattukoulua, mutta olen saanut jonkin verran raamatun opetusta. Kun luin Portti elämään-kirjan, se auttoi minua ymmärtämään, miten syvällisiä raamatunkirjoitukset ovat. Käytän tätä kirjaa myös kotikokouksissamme. Portti elämään  kirja on hyvä apu seurakunnassamme ja saarnaan monesti sen pohjalta! Tarvitsisin vielä 50-100 kappaletta muille annettaviksi.” Pastori Muktan

”Olen ollut uskossa yhden vuoden ajan. Portti elämään- kirja on todella auttanut minua ymmärtämään Raamattua. Sen avulla minä voin elää Herralle antautunutta elämää ja palvoa Häntä. Kerron tätä ilosanomaa myös muille.”

Jumalan Sanan voima

MediaServe on toimittanut lähes 100 000 Uutta Testamenttia Nepaliin. Eräs pastori kertoi meille, miten he kutsuivat viime vuonna yli 12 000 ihmistä joulujuhlaan. Noin 4 000 henkilöä tuli ja heistä 400 ottivat Kristuksen vastaan Vapahtajanaan. Kaikki 400 saivat Uuden Testamentin ja ovat nyt osana seurakuntaa! Toisessa seurakunnassa, joka sai meiltä Uusia Testamentteja, pastori on entinen hindupappi. Kaksikymmentä vuotta sitten joku tuli hänen syrjäiseen kyläänsä ja antoi hänelle evankelioivan traktaatin. Hän oli niin kosketettu siitä mitä luki, että kirjoitti lehtisen tuottajille. Pian sen jälkeen hänestä tuli kristitty. Hän ja koko perhe joutuivat lähtemään kodistaan ja asumaan pienessä majassa kylän reunamilla. Tämä entinen hindupappi tarjosi vettä ohikulkijoille ja kertoi heille Hänestä, joka antaa Elävää Vettä! Pian ihmisiä alkoi tulla uskoon ja seurakunta perustettiin. Tämä seurakunta on purustanut18 uutta seurakuntaa samalle alueelle. Kaikki alkoi pienestä lehtisestä, joka kertoi Jeesuksesta! Huolimatta viime vuonna voimaan tulleesta laista, joka kieltää uskonnon vaihtamisen, oli erittäin rohkaisevaa nähdä, miten seurakunta toimii viisaasti, mutta sitä ei ole vaiennettu. Evankeliumia levitetään rohkeasti. MediaServe on sitoutunut auttamaan heitä ja painopiste tulee olemaan opetusmateriaalilla! Haluaisitko olla mukana tukemassa tätä tärkeää työtä?