Varje år, reser 50 000 israeler till Goa i Indien för att koppla av och finna lugn och ro. En ung indisk familj, Andrew och Lavanya, bygger vänskapsband med oräkneliga israeler och berättar om sin tro på Yeshua. Tidigare hade de ett café på stranden som blev en populär plats att träffa hundratals israeler. De inbjuder numera till Sabbatsmåltid varje vecka i sitt hem, vid ett tillfälle kom 60 israeler till måltiden. Andrew berättade följande för oss: Vi ber för Israel varje Sabbat och berättar om vår tro på Yeshua, sen brukar det bli 1-2 timmars diskussion och frågor om ”Yeshua”. De frågar varför de skulle tro, argumenterar för att inte tro, delar vad rabbinerna säger osv. Vi avslutar med att erbjuda alla boken ”The Prophets Speak” på hebreiska som gåva. Då kan de själva lära sig från sina egna Skrifter. Det är inte ovanligt att de sätter sig i vårt hus och börjar läsa Skrifterna direkt. En israel frågade, Varför är ni så vänliga? En annan sa, När vi reser runt världen, är vi ofta rädda. Men när vi kommer till er, känner vi oss så trygga och säkra. En judisk man hörde en av medlemmarna i vårt team ge sitt vittnesbörd och sa då till honom, Jag är avundsjuk på dig! Det är lätt att förstå hur unga israeler blir påverkade av den kärlek som de får möta här, när man lyssnar till Andrew och Lavanya. Många får, kanske för första gången, höra om Yeshua, deras egen Messiah! Det är ett privilegium för oss att ge The Prophets Speak till dem.