Vuosittain 50 000 israelilaista matkustaa Goaan, Intiaan rentoutumaan ja etsimään rauhaa. Andrew ja Lavanya, nuori intialainen perhe, rakentavat ystävyyssuhteita monien israelilaisten kanssa ja kertovat heille uskostaan Yeshuaan (Jeesukseen). He pitivät ennen rantakahvilaa, josta tuli suosittu ajanviettopaikka sadoille israelilaisille. Nykyään he järjestävät kerran viikossa sapattiaterian kodissaan. Erään kerran 60 israelilaista tuli aterialle! Andrew kertoi meille: Joka sapattina rukoilemme Israelin puolesta ja kerromme uskosta Yeshuaan. Tätä seuraa yleensä parin tunnin keskustelu Yeshuasta! He kysyvät meiltä miksi heidän tulisi uskoa, väittelevät miksi heidän ei tulisi uskoa, kertovat mitä heidän rabbinsa sanovat jne. Lopuksi me annamme heille hepreankielisen Profeetat puhuvat-kirjan lahjaksi, jotta he itse voivat nähdä totuuden omista kirjoituksistaan. Ei ole ollenkaan harvinaista nähdä heitä istumassa kodissamme lukemassa Kirjoituksia. Eräs israelilainen kysyi, ”Kun matkustamme ympäri maailmaa olemme monesti peloissamme. Mutta kun tulemme teidän luoksenne olomme on turvallinen.” Yksi juutalainen mies kuuli erään tiimiläisemme todistuksen, johon hän huokaisi, ”Olen kateellinen sinulle!” Andrewta ja Lavanyaa kuunnellessa on helppo ymmärtää, miten heidän osoittamansa rakkaus koskettaa näitä nuoria israelilaisia. Ja tämän lisäksi monet, ehkä ensimmäistä kertaa, kuulevat Yeshuasta, heidän Messiaastaan! Meidän etuoikeutemme on toimittaa heille Profeetat puhuvat-kirjoja.