Tross restriksjoner og etniske konfliker ser vi en del svært oppmuntrende forandringer og en ny åpenhet for Evangeliet! Carolyn reiste til Burma (Myanmar) i februar sammen med Frank Arthur, grunnleggeren av MediaServe. De møtte ledere fra menigheter och grupper som MediaServe har hjulpet de siste fem årene. MediaServe har, takket være gave givere, skaffet 157 000 Bibler, 100 000 eksemplarer av Hemmeligheten til et virkelig liv og 70 000 av Kongen. Disse er blitt delt ut til religiøse ledere innen trossamfunn, til skoler, barnehjem og fengsler, og noe er blitt brukt i gateevangelisering.

Forandring på nasjonalt nivå

I dag er 60 av 440 parlamentsmedlemmer i Burma kristne! I mars i år ble den første kristne gudstjeneste i historien holdt på Parlamentets område, med visepresidenten til stede! Ministeren for religiöse saker – en buddhist – foreslo å fortsette med disse kristne gudstjenestene ukentlig. Helt fantastisk! For sju år siden var det i hele tatt icke tillatt for kristne å ha nåen innflytelserik stilling. I november 2017 ble det holdt en møtekampanje i Yangon, den største byen i Burma (Myanmar).
Omtrent 100 000 mennesker kom till møtene, og en av arrangørene fortalte oss at ca 10 000 ga respons på at de ville følge Kristus! Oppfølgingen foregår fremdeles.