Rajoituksista ja etnisistä konflikteista huolimatta näemme rohkaisevia muutoksia sekä uutta avoimuutta evankeliumille! Carolyn Arthur matkusti Myanmariin helmikuussa yhdessä Frank Arthurin, MediaServen, perustajan kanssa. He tapasivat monia pastoreita ja seurakuntien istuttajia, joita MediaServe on auttanut viimeisen viiden vuoden aikana. MediaServe on toimittanut heille 157 000 Raamattua, 100 000 Todellisen elämän salaisuus -kirjaa sekä 70 000 Kuningas -kirjaa. Nämä on jaettu uskonnollisille johtajille, lapsille kouluissa ja orpokodeissa, vangeille vankiloissa
sekä niitä on käytetty katuevankelioinnissa.

Muutos kansallisella tasolla

Tällä hetkellä Myanmarin parlamentin 440 jäsenestä 60 on kristittyjä! Tämän vuoden maaliskussa pidettiin ensimmäinen kristillinen tilaisuus parlamentin alueella. Tilaisuuteen tuli myös varapresidentti! Uskonnollisista asioista vastaava buddhalainen ministeri ehdotti, että näitä hengellisiä tilaisuuksia jatkettaisiin viikottain. Tämä on todella merkittävää! Seitsemän vuotta sitten yksikään kristitty ei olisi päässyt parlamenttiin tai saanut olla missään vaikutusvaltaisessa virassa. Marraskuussa 2017 Yangonissa, Myanmarin pääkaupungissa, pidettiin iso hengellinen tapahtuma. Noin 100 000 henkilöä oli läsnä ja eräs järjestäjistä kertoi, että 10 000 heistä halusi ottaa Kristuksen vastaan Pelastajanaan! Näiden uusien uskovien opetuslapseutustyö on nyt käynnissä.