Nu är tiden inne att hjälpa församlingen i Burma!

Ibland när vi satt på heta, svettiga trottoarkaféer och pratade med församlingsledare, påmindes vi om att nu är den rätta tiden att hjälpa församlingen i Burma. Dörren har varit stängd under många decennier, men idag är den öppen! Många församlingar växer och har ytterligare möjligheter att växa men saknar redskap för evangelisation och lärjungaträning. När vi frågade vilket material de hade, svarade man gång på gång, att de hade ingenting eller visade oss en tunn papperslapp med svart text – ett enkelt traktat. Ledaren för the Evangelical Alliance in Myanmar (paraplyorganisation för 128 samfund och organisationer) berättade att deras största behov idag är böcker och ledarskapsträning! Vi har arbetat i Myanmar under de senaste 5 åren men upplever att det här är bara början! Skulle du vilja hjälpa oss att betjäna församlingarna i Burma?