Nyt on aika auttaa Myanmarin seurakuntaa!

Kun juttelimme seurakunnan johtajien kanssa, usein kuumassa ja hiostavassa katukahvilassa, meitä muistutettiin siitä, että nyt on aika auttaa Myanmarin seurakuntaa. Ovi on ollut suljettuna monia vuosikymmeniä, mutta tänään se
on avoin! Monet seurakunnat kasvavat ja mahdollisuuksia riittää, mutta heillä ei ole työkaluja evankeliointia ja opetuslapseuttamista varten. Yhä uudestaan, kun heiltä
kysyttiin, mitä materiaalia he käyttävät näihin tarkoituksiin, he vastasivat joko että heillä ei ole ole mitään tai he näyttivät meille hyvin yksinkertaisen traktaatin. Myanmarin Evankelisen Liiton johtaja (sateenvarjo-organisaatio 128 kirkkokunnalle ja järjestölle) kertoi meille, että heidän suurin tarpeensa on kirjallisuus ja johtajuuskoulutus! Olemme työskennelleet Myanmarissa viimeisten viiden vuoden
ajan, mutta koemme, että tämä on vasta alkua! Haluaisitko auttaa meitä palvelemaan Myanmarin seurakuntia?