Saavutamme Bnei Menashe -heimoa Myanmarissa!

Muutama vuosi sitten MediaServe vei mizonkielisiä Profeetat puhvat
-kirjoja Bnei Menashe -heimolle Koillis-Intiaan. Tiesimme että Länsi-Myanmarissa on mizon kieltä puhuvia ihmisiä, mutta meillä ei ollut yhteyksiä tähän ryhmään.
Kun olimme Myanmarissa, me tapasimme “sattumalta” mizolaisen pastorin! Kun näytin hänelle Profeetat puhuvat -kirjan hänen kasvonsa alkoivat loistaa. Hän kertoi siitä, miten Myanmarissa on ihmisiä, hänet mukaanluettuna, jotka ovat eläneet sukupolvien ajan maassa, mutta eivät ole tunteneet yhteenkuuluvuutta burmalaisten kanssa vaan enemmänkin Israelin ja juutalaisten kanssa! Miten ihmeellistä! MediaServe on innostunut tästä mahdollisuudesta ja aikoo viedä 5 000 mizonkielistä Profeetat puhuvat -kirjaa heille tänä syksynä. Haluatko olla mukana mahdollistamassa tätä projektia?